Гордостта ни в тежка категория Кубрат Пулев и 38-годишният американец Райдъл

...
Гордостта ни в тежка категория Кубрат Пулев и 38-годишният американец Райдъл
Коментари Харесай

Кобрата и Букър очи в очи преди боя в Калифорния

Гордостта ни в тежка категория Кубрат Пулев и 38-годишният американец Райдъл Букър се изправиха лице в лице и си стиснаха ръцете на формалната конференция преди борбата им в зала " Чукчанси Парк " във Фресно, щата Калифорния, тази неделя от към 5.00 часа сутринта. Залогът за Кубрат е огромен. Победа ще го изстреля в конфликт за шампионския пояс на IBF, а загуба значи, че ще загуби статута си на формален кандидат. Опонентът ми е сериозен. Концентриран съм единствено върху този мач, съобщи Кобрата.

В бокса нищо не е несъмнено. Но аз съм тук, с цел да се удрям и съм тук, с цел да победя. Добре квалифициран съм и имам вяра в себе си. Знам кой съм - аз един от най-хубавите бойци в тежка категория. Моят противник също е добър, само че аз мисля, че съм доста, доста по-добър и ще печеля. За мен това е един мач, с който ще натрупам повече опит. Ще ми се отрази добре. Трябва да съм на кръга, до момента в който очаквам реванша сред Джошуа и Руис, добави Пулев.

Българинът има 27 победи и 1 загуба на профи кръга - от Владимир Кличко в мача за международната купа през ноември 2014 година. Букър дебютира на професионалния кръг през 2001 година и записва 22 следващи успеха- Първата му загуба е от 2004-та, след нея американецът е вкаран в пандиза. Той е махленски в владеене с желание за разпространяване на 1 кг кокаин. На 9 септември 2005 г.той получава ефикасна присъда. В пандиза лежи до 9 август 2017 година След излизането си на независимост Букър се завръща на кръга. Първият му мач е през февруари 2018 година и приключва с победа. След това реализира още 3 победи и 1 загуба.

Всички знаят моята история - бях в пандиза 12 години. От две години обаче съм доста деен. Този пердах идва във допустимо най-хубавия за мен миг. Бях в лагера на Усик, по-късно бях в този на Уайлдър, тъй че бях много ангажиран. Помагал съм на най-хубавите. Сега работя и с Антъни Джошуа. Говорим си, аз изучавам него, той учи от мен. В бокса съм от 31 години и ще разгадавам на своя опит, сподели от своя страна Райдъл Букър. Не мога да кажа какво тъкмо ще ми е нужно за победа, тъй като всеки има собствен личен гений. Той не се е бил с толкоз лек боксьор. Бърз съм, преносим съм. Знам, че има загуба от Кличко. Кличко ми е за образец, както и на треньора ми, само че той няма този атлетизъм. Ще оставя геният ми да приказва вместо мен. Благодаря на тима, на всички, които ме поддържат. Те са осведомени с моята история. Няма значение какви са провокациите, в случай че работиш крепко, може да постигнеш всичко, добави американският деец. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР